Coaching og Yoga med Rikke

For dig som ønsker at arbejde med krop, sind og ånd

I 2014 læste jeg helt tilfældigt en artikel med titlen “Bliv leder af dit eget liv”. Det var som at læse om mig selv – jeg oplevede at alle andre bestemte over mit liv. Jeg mærkede straks, at det kursus måtte jeg på. Det blev starten på min rejse med personlig udvikling, med at ikke længere leve et liv hvor jeg reagerer på andre, men det er mig som agerer i mit liv. Dette har været til stor gavn og glæde for mig selv, mit ægteskab og min familie. Rejsen har haft og tager stadig sine bump og alligevel kan jeg mærke, at jeg i dag står stærkere og lykkeligere end nogensinde før. Jeg er dybt taknemmelig for den rejse jeg har haft og fortsat vælger at tage. Jeg valgte dengang at tage ansvar for mit eget liv og lykke – og jeg vælger fortsat, at prioritere egen omsorg og den indadvendte selvkærlighed. Jeg tror så inderligt på det gamle ordsprog:

“Vi er vores egen lykkes smed”

I dag kan jeg med stolthed sige til mig selv: “Jeg har ikke forandret mig. Jeg har blot fundet mig selv”

Jeg er nu der i mit liv, hvor jeg er klar til at dele min viden med dig, der ønsker at tage beslutningen og gå en anden vej. Klar til at vælge egen omsorg, selvkærlighed og den sunde egoisme.

Har du brug for hjælp så er jeg klar til at hjælpe dig på vej. Jeg kender ikke hvad der er det rigtige for dig – jeg kan hjælpe dig til at se mulighederne, lytte til din krop og intuition og støtte dig i din rejse mod et mere autentisk liv. Et liv med mere ro, selvkærlighed og taknemmelighed.

Har du spørgsmål eller ønsker du at booke en tid:
Kontakt Rikke Fabienke på rikke@skjoerringe.dk eller ring/sms på 61 75 31 49

"Turn-Key” koncept inkluderer

Uddannelser

  • Life Coach ved Alfa Omega Instituttet (2004 – 2007)
  • Unleash The Power Within v/Anthony Robbins ((2007)
  • Psykoterapeut fra Institut for Kommunikativ Psykoterapi v/Peter Kofoed (Centeret ved Søerne) (2012 – 2015)
  • Kursus i Process and Breathwork Training v/Binnie Dansby
  • Mastery University v/Anthony Robbins (
  • Når Ego og Sjæl Danser Tæt v/Pernille Bretton-Meyer (online 2020)
  • Ki-Zen Yoga Uddannelse v/Susanne Kihlgast (2021-2022)

Priser

Yoga

Enetime (varighed 1,5 time)…………………………………………….Kr. 500,-
Tirsdag aften hold (varighed 1,5 time)……………………………….Kr. 850,- for 10 gange
inkluderer yoga og afspænding (kl. 17 – 18.30)
Onsdag aften hold (varighed 1,5 time)………………………………Kr. 850,- for 10 gange
inkluderer yoga og afspænding (kl. 17 – 18.30)
Lørdag morgen hold (varighed 1,5 time)……………………………Kr. 250,- pr. gang
inkluderer yoga, adgang til pool og sund fælles morgenmad (kl. 7 – 10)

Coaching

Priser

Den Gule Lade
Kr. 15.000,- inkl. moms ved selskaber

Værelser i Den Gule Lade
Kr. 800,00 inkl. moms uden morgenmad
Kr. 1.000,00 inkl. moms med morgenmad

Værelser i Forpagterboligen
Kr. 650,00 inkl. moms uden morgenmad
Kr. 850,00 inkl. moms med morgenmad

Leje af duge
Kr. 50,00 inkl. moms

Leje af servietter
Kr. 6,00 inkl. moms

Opdækning med lange borde i selskabslokalet Den Gule Lade
Sofa arrangement i Den Gule Lade

“Rikke observerer den enkelte deltager, og tilpasser gerne øvelserne individuelt efter behov”

Niels-Otto

“Omgivelserne og roen, både inde og ud, giver yogaen en ekstra dimension”

Pia

“Rikke’s timer er altid velplanlagte og af høj kvalitet. Jeg føler mig altid rigtig godt tilpas i min egen krop efter en yogatime hos Rikke”

Claudia

Kontakt os

Ønsker du at se Den Gule Lade, reservere en bestemt dato eller mangler du svar på spørgsmål så kontakt Rikke Fabienke på rikke@skjoerringe.dk eller ring/sms på 61 75 31 49