Vi har p.t. problemer med vores hjemmeside. Jeg arbejder på at få det fikset asap.
Ønsker du at se lidt billeder, så kig på vores profil på Google

Selskabslokalet
Her finder du billeder som inspiration fra vores selskabslokale. Den Gule Lade er et “Turn-Key” koncept.

Hvad betyder det?

Du lejer vores selskabslokale hvor der er plads til mere end 150 personer. Du holder din fest som var det hjemme hos dig selv. Du bestemmer og skaber de rammer og det indhold, der passer til dig.

Er lokalet for stort?

Det er vores erfaring, at selv små selskaber på helt ned til 15 personer føler sig godt tilpas her. Vi bruger selv lokalet til vores dagsjagter og andre mindre selskaber. Det fungere helt super, især på grund af lokalets enestående akutisk!

Billeder i parken – må vi det?

Vi skal giftes! Vores søn eller datter skal konfirmeres! Vi vil gerne forevige dagens store begivenhed i smukke omgivelser. Må vi det?
Svaret er enkelt: JA 😀
Det er vigtige er at du laver en aftale med Rikke Fabienke og hvor i parken. Vi er en familie som bor og har vores liv her på gården. Det er vigtigt for os, at vores privatliv respekteres. Det er ikke svært. Vi har masser af plads – vi deler gerne med dig.

Bed & Breakfast 

Du kan også finde billeder fra vores Bed & Breakfast, hvor der er 8 dobbeltværelser. 4 af værelserne er i Den Gule Lade. 4 værelser er på den anden side af vejen i Forpagterboligen. Alle værelser er nyrenoverede.

Flere billeder på vej

Jeg forsøger hele tiden at opdaterer siden og billederne, så du kan få den nyeste inspiration. Skulle du alligevel være i tvivl , om det du drømmer om er muligt, så kontakt endelig Rikke Fabienke. Det er altid muligt at få en uforpligtende snak om dine tanker kan blive til virkelighed.

Del dine billeder med os og inspirer andre

Har du lyst til at dele dine billeder med os og samtidig inspirere andre, så vil vi være meget taknemmelige. Du kan anmelde Den Gule Lade på Google her