Golf

Et af Danmarks smukkeste golfanlæg

Velkommen til Falster Golfklub

Falster Golfklub ved Virket på Falster blev stiftet i 1994. Den er kendt som en af Danmarks ældste og smukkeste baner.

Hvordan det?

Der har nemlig været golfbane på Skjørringe Gods’ jorde siden slutningen af 1960’erne. Banen også kendt som “Golfbanen ved Virket Sø” er anlagt af Rikke’s forældre, Karen-Marie og Anders Dinesen. Banen er designet af Anders Amillon – også kendt fra Hvideklit og Sydsjællands GK. Indtil 1994, hvor Falster Golfklub ved Virket blev stiftet, var den kendt som Golfklubben Storstrømmen.

Banen

Falster Golfklub ved Virkets bane har i mange år været betragtet som en af Danmarks smukkeste anlæg. Dette grundet den helt enestående natur. Den besøges årligt af greenfee gæster fra nær og fjern.
På de første ni huller kommer du ud på den gamle mose. Her er det altid er grønt og frodigt uanset årstiden. Du vil opleve den helt specielle atmosfære med masser af dyreliv, ro og fred. Og er du opmærksom, vil du fra greenen på hul 4 se de fritgående Black Welsh kvæg på Kvindet. Her er bare så smukt.

De bagerste ni er skabt på gammel skov- og landbrugsjord. På det 17. hul spiller du langs Virket Sø, hvorfra navnet “Golbanen ved Virket Sø!” Skranten på dette hul er et gammelt forsvarsværk. Herfra kan du nyde udsigten ud over en stor del af anlægget og det smukke klubhus med sit markante røde tag.

Falster Golfklub ved Virket på Falster har meget at byde på, hvis du er til natur, ro og naturligvis: Golf 🏌️‍♀️

Falster Golfklub

I dag drives anlægget, klubhus, selskabslokale og bistro af Falster Golfklub. Her møder du personalet

  • Klubsekretær Jonas Sønnichsen
  • Bistrochef Brinnie Nielsen
  • Golf Pro Rune Olsen
  • Klubben er åben for medlemmer og greenfee gæster – ligesom nybegyndere er meget velkomne på anlæggets Par 3 Pay & Play bane

Kontakt info
Mere information kan du få på www.falster-golfklub.dk

Ønsker du at kontakt med baneejer, så skriv til os her