Jagt

Lej en jagt på Skjørringe Gods

Når du lejer en jagt på Skjørringe Gods gør vi en stor dyd i, at du og dine gæster føler jer hjemme. Vi har glæde ved at dele vores fantastiske natur, omgivelser og ikke mindst jagten på ænder og fasaner med dig.

Vi, Rikke og Henrik Fabienke kommer begge fra baggrunde med en lang tradition for at gå på jagt. Jagtglæden er gået i arv til vores børn. Vi har alle stor glæde af de skønne naturoplevelser, som jagt bringer med sig hele året rundt. Netop derfor har vi valgt at andre skal have mulighed for at leje en jagt på Skjørringe Gods.

Fællesskab, glæde og respekt for dyrene

Hos os handler jagt om meget mere end selve skydningen og jagtdagen. Det handler lige så meget om fællesskabet og samspillet mellem hund og fører. Vi har 4 skønne hunde, som spiller en stor rolle i familien.

Jagt skaber oplevelser i naturen hele året:
– Fra opdræt, udsætning til afvikling.
– Forbedring af sine skydekompetencer ved at træne på lerduer.
– Se jagtvideoer af f.eks. Dave Carrie
– Besøge egnens bedste jagt og fiskeri butik Sport og Hobby
– Skabe en enestående og personlige helhedsoplevelse for vores kunder – både inde og ude.

Vesterskoven inklusiv de omkring liggende remiser drives af Henrik. Drengene hjælper til når muligt med fodring, pasning af vildtagere og udsætningspladser. Altsammen for at skabe den ultimative jagt til dig. Vi afholder selv private jagter, men største parten af jagterne på godset er udlejningsjagter.

En jagt dag på Skjørringe Gods

En typisk jagt dag på Skjørringe starter med en hjemmebagt bolle med ost og en kop kaffe i Den Gule Lade serveret af Rikke. Parole kl. 9.00, hvorefter dagen består af jagt på gråænder og fasaner. Det er dog ikke usædvanligt, at der i løbet af jagten ses sneppe, bekkasin, duer og troldænder.

Frokost serveres i Den Gule Lade, hvor Rikke, Connie og vores datter Nina, sørger for god hjemmelavet mad. Ofte en varm ret på gråand eller fasan. F.eks. anderagout, suppe eller fasanlasagne. Frokosten afsluttes næsten altid med en god hjemmebagt kage til stor begejstring for både jægere og de mange dygtige hundefolk, som hjælper os.

Nogle år udbyder vi også den jagtformen rough shooting på agerhøns med stående hunde. En helt fantastisk natur- og jagtoplevelse, hvor samspil mellem skytte, hundeejer og hund er helt enestående.

Jagt på Skjørringe Gods

 

Kontakt Henrik Fabienke og lej en jagt på Skjørringe Gods.

Tlf. +45 20 49 59 97
info@skjoerringe.dk

Kontakt Henrik Fabienke på Skjørringe Gods

Østerskoven

Jagten i Østerskoven er lejet ud til et lokalt konsortie, som vi har haft et stærkt og trofast samarbejde med gennem alle de år vi har været her på ejendommen.
Jagten på Voldstedgaard er lejet ud til et mindre lokalt konsortie.
Al dyrejagt på ejendommen er lejet ud. Tradition og gode forhold.
Fællesskab, glæde og respekt for dyrene.