Vi respektere din personlige oplysninger

Cookie & Privatlivspolitik

Webstedsadresse er: https://www.skjoerringe.dk.

Når du besøger Skjørringe’s website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre indholdet og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredje parter, der har adgang til dem.

COOKIES

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekst fil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: https://minecookies.org/cookiehandtering/

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet kan indeholde cookies fra tredjeparter.

PERSONOPLYSNINGER

Skjørringe Gods indsamler og behandler nødvendige personlige oplysninger om dig. De personlige data, som indsamles, afhænger af konteksten af din interaktion med mig. Nogle personlige oplysninger er obligatoriske til oprettelse og administration, og kræver som sådan ikke udtrykkeligt samtykke.

Skjørringe indsamler og behandler følgende personlige oplysninger om dig uden dit særskilte samtykke. Dette betyder, at du ikke kan oprette eller vedligeholde en profil på siden uden at give disse personlige oplysninger:

  • Information du giver, når du registrerer dig som bruger, og når du opdaterer din profil (navn, e-mail, telefonnummer, betalingsoplysninger).
  • Data om din besøgshistorik.
  • Indholdet i korrespondance vedrørende din aktivitet hos os.

Skjørringe Gods indsamler og behandler yderligere følgende personlige oplysninger, forudsat at du særskilt har givet samtykke hertil:

  • Information om nyheder og marketingrelaterede e-mails, som du åbner og hvordan du klikker på dem
  • Information om måden du anvender digitale kanaler, inklusiv de sider du besøger, og hvordan du navigerer hjemmesiden

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter sitet indsamles og behandles en række af disse informationer. Jeg bruger dine personlige oplysninger til at administrere din profil hos mig og til at tilbyde dig den bedste oplevelse. Jeg anvender dine data, i bookingsystemet når det er påkrævet for at genkende dig, eller for at sikre, at du kan få nemt og tydeligt adgang til booking.

Dine rettigheder efter persondataforordningen

I forbindelse med vores behandling af dine personoplysninger har du adskillige rettigheder:

  • Retten til at modtage oplysning om hvordan vi behandler dine personoplysninger (oplysningspligt).
  • Retten til at få indsigt i dine personoplysninger.
  • Retten til at få urigtige personoplysninger rettet.
  • Retten til at få dine personoplysninger slettet.
  • Retten til at gøre indsigelse mod at dine personoplysninger anvendes til direkte markedsføring.
  • Retten til at flytte dine personoplysninger (dataportabilitet).

Alle ovenstående rettigheder håndteres manuelt ved henvendelse til Rikke Fabienke som persondataansvarlig.

Vi bestræber os på at vedligeholde vores tjenester på en måde, der beskytter oplysninger fra fejlagtig eller skadelig ødelæggelse. Du har til hver en tid retten til at klage til Datatilsynet (https://www.datatilsynet.dk/borger/klage-til-datatilsynet/)

SIKKERHED

Skjørringe Gods har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommende kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Vi har implementeret følgende organisatoriske og tekniske foranstaltninger generelt:

  • Backup af alle it-systemer, der behandler personoplysninger.
  • Adgangsbegrænsning til personoplysninger, så der kun gives adgang, hvor det er nødvendigt.
  • Databehandleraftaler med leverandører, der behandler personoplysninger på Skjørringe Gods vegne.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og slettes igen, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

VIDEREGIVELSE AF OPLYSNINGER

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er relevante. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor.

Skjørringe Gods benytter herudover tredjepart til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål. Disse data er krypterede.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

INDSIGT OG KLAGER

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der behandles om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: rikke@skjoerringe.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at kontakte Datatilsynet.

DATAANSVARLIG

Rikke Fabienke
Skjørringe Gods
4850 Stubbekøbing
T: 6175 3149
M: rikke@skjoerringe.dk