Familien

Familien Fabienke på Skjørringe Gods – hvem er vi?

Vi er en aktiv familie, der især er glade for golf, fodbold, løb, yoga, tennis og jagt.

Familien Fabienke på Skjørringe Gods består af:

  • Henrik, som er født og opvokset på Rimersgaard på Vestlolland. Uddannet landmand fra Næsgaard Agerbrugsskole.
  • Rikke, der er født på Skjørringe Gods og opvokset delvis på Falster og delvis i England. Oprindeligt uddannet bankassistent i Danske Bank, Coach bl.a. fra Alfa Omega Instituttet og Anthony Robbins. Underviser yoga i Skjørringe Yoga Studio.
  • Wilhelm er student fra Herlufsholm i 2019 og arbejder som sergent med tjeneste i Livgarden på Høvelte Kaserne.
  • Ditlev er student fra Herlufsholm sommeren 2020, har arbejdet i sit sabbatår med ventilationssystemer i København, været i Sydafrika på en Ivy Safaris og i Frankrig på golfbanen Les Bordes. Har nu studiejob hos Tetris.
  • Gustav er student fra Herlufsholm sommeren 2021, har arbejdet i sit sabbatår med jagt i England og er nu piccolo på Tivoli Hotel & Congress Center samtidig med at han læser HA European Studies på CBS i København.
  • Nina er i 3G på Herlufsholm. I 2022 udgivet sin kogebog “Mad med mit touch”, der koster Kr. 100,00. Kr. 30,00 går til SOS Børnebyerne. Er du interesseret i at købe den, så kontakt hende venligst her.

Og så må vi ikke glemme alle vores hunde: Daisy, Maggie, Speedy og Gypsy, som nyder det frie liv her på gården sammen med os. Her er der højt til loftet, masser af frisk luft og plads til alle.